Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FRANKLINS GYMNASIUM

Translate

Den perfekta introduktionsveckan

Just nu planerar vi inför introduktionsveckan på Franklins. Och vi vill ha din hjälp!

Din introduktionsvecka ska innehålla allt som är värt att veta när du börjar på gymnasiet. Att du ska lära dig plugga på rätt sätt och planera dina gymnasiestudier är en självklar del. Men det är minst lika viktigt med sociala aktiviteter för att du verkligen ska känna dig trygg med din nya klass och nya lärare.

Vad tycker du att en bra introduktionsvecka ska innehålla?

Var med och tävla genom att fylla i formuläret nedan senast den 11 december. De tre bästa förslagen belönas med ett superpresentkort laddat med 100 kr! De tre vinnarna meddelas genom telefon/e-post och förslagen kommer även att presenteras i våra sociala kanaler och på vår hemsida.


Dina kontaktuppgifter
Dina kontaktuppgifter

Mer om samtycke

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att Mölndals stad använder dina personuppgifter för att informera om Franklins gymnasium, såsom påminnelser om öppet hus eller information om andra större händelser.

Du kan när som helst kontakta oss för att bli avregistrerad från våra utskick. För mer information om Mölndals stads personuppgiftsbehandlingar och dina rättigheter som registrerad, se www.molndal.se/personuppgifter.

VILL DU LÄSA VÅR BROSCHYR?

image/svg+xml symboler
Ange bildtext

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-12-03 10.26

Kunskapsutbyte med forskare från AstraZeneca

"Genom att stötta Franklins gymnasium är vi på AstraZeneca med och inspirerar nästa generations forskare och specialister inom medicin och teknik. Ni behövs i framtiden för att vi tillsammans ska kunna fortsätta rädda liv och förbättra människors hälsa i hela världen."

Matti Ahlqvist, platschef AstraZeneca Göteborg