Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FRANKLINS GYMNASIUM

Translate

Informationsträff/Öppet hus

Vi vet att du som funderar på att gå på en helt ny skola kan ha många frågor. Och vi vill att du ska få veta allt som är planerat och som planeras för Franklins gymnasium.

På Öppet hus kan du bland annat lyssna till vår gymnasiechef Lena Hellsten som berättar om hur Franklins gymnasium ska bli en av Sveriges bästa gymnasieskolor. Det finns tid och utrymme för att du ska kunna ställa alla dina frågor, stora som små. Dessutom finns det möjlighet att lära dig mer om både studieteknik och Life Science. Gymnasievalet kan ibland kännas som en djungel. För att du ska få svar på dina funderingar är studie- och yrkesvägledare på plats.

Öppet hus hålls i våra blivande lokaler på Göteborgsvägen 19, tidigare stadsbiblioteket. Vi bjuder på varm dryck och smörgås - och givetvis finns gluten- och mjölkfria alternativ. Varmt välkommen!

När?

29/11 kl. 17-19
16/1 kl. 17-19

Vill du få påminnelse via e-post eller mobil? Fyll i din e-postadress och/eller mobilnummer nedan så hör vi av oss när det närmar sig.VILL DU LÄSA VÅR BROSCHYR?

image/svg+xml symboler
Ange bildtext

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-10-16 07.59

Kunskapsutbyte med forskare från AstraZeneca

"Genom att stötta Franklins gymnasium är vi på AstraZeneca med och inspirerar nästa generations forskare och specialister inom medicin och teknik. Ni behövs i framtiden för att vi tillsammans ska kunna fortsätta rädda liv och förbättra människors hälsa i hela världen."

Matti Ahlqvist, platschef AstraZeneca Göteborg