Öppet hus, enskilda besök, skuggning

Är du intresserad av att läsa på Franklins gymnasium och vill veta mer om vår fina skola? Självklart kan vi lösa ett "Coronasäkrat" möte, samtal, eller besök som passar just dig.

Hur vill du träffas?

• Gå på något av våra Öppna hus
    I år planerar vi för ett flertal mindre och "coronasäkrade" Öppna hus, där vi följer Folkhälsomyndighetens givna riktlinjer. Det innebär också att din plats kan behöva förbokas. Information om hur du säkrar din plats kommer inom kort. Låt oss påminna dig via SMS eller e-post om när platser släpps.
    • 10 oktober kl. 11-13
    • 3 november kl. 17-18
    • 26 november kl. 17-19
    • 27 januari kl. 17-19
  • Enskilt besök på skolan
    Gå en rundtur i våra lokaler med rektor Maria, ställ dina frågor och träffa de lärare som är på plats.
  • Informationsmöte via telefon/Skype/Hangouts
    Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst
  • Prova på en dag på skolan - elevskuggning
    Nu återupptar vi möjligheten att följa en av våra elever en dag på skolan, så kallad elevskuggning!

Så bokar du besök, möte och skuggning:

Maila /sms:a/ring oss för tidsbokning, eller fyll i formuläret nedan så blir du kontaktad inom kort.

Vad vill du boka? * (obligatorisk)
Vad vill du boka?

När börjar du gymnasiet? * (obligatorisk)
När börjar du gymnasiet?

Vill du ha en påminnelse om Öppet hus

Fyll i din e-postadress och/eller mobilnummer nedan så hör vi av oss när det närmar sig.

Välkommen till oss på Franklins gymnasium!

Ange bildtext

Dela på: