Öppet hus, enskilt besök, skuggning

Är du intresserad av att läsa på Franklins gymnasium och vill veta mer om vår fina skola? Självklart kan vi lösa ett "Coronasäkrat" möte, samtal, eller besök som passar dig. Alla Öppna hus ht. -20 blir digitala.

Välkommen till oss! Hur vill du träffas?

1) Gå på något av våra Öppna hus

På grund av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner övergår vi till digitala Öppna hus under ht. -20, med start den 26/11.

Har du en bokning till något av våra öppna hus under hösten? Då ska du ha blivit kontaktad via e-post.

Vi planerar fortsatt för fysiskt Öppet hus i januari vt. -21. Anmäl gärna intresse nedan, så får du ett meddelande när bokningen öppnar.

  • 10 oktober kl. 11-13 - har genomförts
  • 26 november kl. 16-19 - LÄNK TILL DIGITALT ÖPPET HUS
  • 1 december kl. 17-19 - blir digitalt
  • 9 december kl. 16-18 - blir digitalt
  • 27 januari kl. 17-19 - bokning har ej öppnat

2) Enskilt besök på skolan

Känner du att du vill träffa oss i person och att digitalt inte räcker för de specifika frågor du har? Boka ett enskilt besök på skolan. Gå en rundtur i våra lokaler med rektor Maria, ställ dina frågor och träffa de lärare som är på plats. Till bokning enskilt besök

3) Informationsmöte via telefon/Skype/Hangouts

Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst. Till bokning informationsmöte

4) Prova på en dag på skolan - elevskuggning

Äntligen! Nu återupptar vi möjligheten att följa en av våra elever en dag på skolan, så kallad elevskuggning. Till bokning elevskuggning


Vill du få information/påminnelse om Öppet hus?

Kanske vill du veta först av alla när bokning till nästa Öppet hus öppnar? Fyll i din e-postadress och/eller mobilnummer nedan så hör vi av oss.

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.Lärarna är top-notch! De är superbra på att undervisa och bjuder hela tiden på sig själva. De blir liksom mer än bara ”en lärare” för oss elever.

Jessika, TE -20

Jag trivs superbra på Franklins! Eleverna är studiemotiverade och det är lugnt och skönt. Lektionerna är genomtänkta och varierade.

Marcus Grahn NA-19

Jag gillar att skolan är uppbyggd kring Naturvetenskap och Teknik. Samarbetet med AstraZeneca och Life Science-profilen är jättespännande! Dessutom är det kul att labba på universitetet.

Ella Riegnell-Behm NA-19

Ange bildtext

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-12-01 14.42