Bokning enskilt möte, skuggning

Vill du boka en enskild visning av skolan, ett fysiskt/digitalt möte, eller skuggning av en av våra elever? Då har du kommit rätt.

Vi träffas gärna enskilt och Coronasäkrat. Fysiskt så att du har möjlighet att se vår skola på riktigt - eller helt digitalt.

Boka din tid på det sätt som passar dig

Bokning av enskilda möten gör du lättast genom att fylla i något av nedanstående formulär!

Just nu har vi inga bokningsbara fasta tider utlagda men självklart kan vi träffas ändå! Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och bokar en tid som passar dig.

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Vad vill du boka? * (obligatorisk)
Vad vill du boka?

När börjar du gymnasiet? * (obligatorisk)
När börjar du gymnasiet?

Det går också bra att maila /sms:a/ringa oss direkt:

Arrow-right

På Franklins har vi längre lektioner vilket gör att man hinner med mycket på en lektion. Lärarna är verkligen jättebra och gör genomtänkta och varierande lektionsupplägg.

Ella, NA-19

Schemat med senare skolstart och långa lektioner är superbra. När man är utsövd så lär man sig bättre på lektionerna. Dessutom är stämningen på skolan toppen!

Aleena, NA -20

Det märks att det går studiemotiverade elever här. När det är lektion är det lektion och inte trams. Undervisningen är jättebra - och lärarna är oftast tillgängliga utanför lektioner.

Erik, TE-19

Jag gillar SÅ mycket med den här skolan. Att äta var man vill just den dagen, det är verkligen toppen, för att inte tala om gymkortet på Nordic Wellness.

Jessika, TE -20

Dela på: