Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FRANKLINS GYMNASIUM

Translate

Kontakta oss

Franklins gymnasium kommer att ligga i fräscha, nyrenoverade lokaler mitt i Mölndals centrum - ett stenkast från bussar, tåg och spårvagnar.

Du som läser hos oss kommer ha riktigt nära till caféer, restauranger och den nybyggda gallerian. Adressen till oss är Göteborgsvägen 19 och i våra blivande lokaler låg tidigare Mölndals stadsbibliotek. Givetvis ska du få möjlighet att få spana in skolans fräscha lokaler vid någon av våra Öppet hus/informationsträffar. Vi behöver bara hinna renovera färdigt först, så du får se precis hur bra det kommer att bli!

Vi vet att du som funderar på att vara med och bygga en ny gymnasieskola kan ha många frågor. Vi försöker samla de vanligaste frågorna som vi får på en speciell plats på hemsidan. Du kan givetvis också ringa, messa eller maila någon av oss som redan nu arbetar med Franklins gymnasium: 

Lena Hellsten
Verksamhetschef
031-315 31 01
lena.hellsten@molndal.se

Ann-Christin Forsman
Marknadsutvecklare
031-315 30 37
0765-17 61 54
ann-christin.forsman@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-10-01 11.40

Kunskapsutbyte med forskare från AstraZeneca

"Genom att stötta Franklins gymnasium är vi på AstraZeneca med och inspirerar nästa generations forskare och specialister inom medicin och teknik. Ni behövs i framtiden för att vi tillsammans ska kunna fortsätta rädda liv och förbättra människors hälsa i hela världen."

Matti Ahlqvist, platschef AstraZeneca Göteborg