Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

FRANKLINS GYMNASIUM

Translate

Teamet på Franklins

Är du nyfiken på vilka som jobbar på och med Franklins gymnasium?

Då ska du hålla koll på den här sidan. Här kommer vi att presentera vår personal allt eftersom vår organisation växer.

Lena Hellsten - Gymnasiechef

Mitt namn är Lena Hellsten och jag är verksamhetschef för gymnasiet i Mölndals stad.

Jag har jobbat med skolledning och skolutveckling i 16 år och brinner för att skapa skolverksamhet som ger elever möjligheter och livschanser.

Läs gärna ett längre brev från Lena Hellsten här.

 

Louise Nordhäll - Huvudlärare

Jag heter Louise Nordhäll och har fått förmånen att vara med och utveckla de pedagogiska stöttepelarna på Franklins gymnasium.

Jag är legitimerad gymnasielärare i biologi, kemi och naturkunskap och har undervisat i 12 år. I grunden har jag en examen i biokemi, men har aldrig ångrat mitt val att vidareutbilda mig till lärare istället. 

Jag drivs av ett intresse och nyfikenhet på hur människor kan uppnå ett långsiktigt lärande. Mina mål är alltid att mina elever ska få goda ämneskunskaper såväl som ett självförtroende som bottnar i att de både vill, vågar och kan!  Det som jag tycker är roligast med mitt arbete som lärare är därför att analysera och reflektera över undervisning och lärande, så att jag hittar det bästa sättet att nå ut till mina elever.

Anna Karlsson - Studie- och yrkesvägledare

Bild på studie och yrkesvägledaren Anna Karlsson

Jag har arbetat som studie – och yrkesvägledare sedan 2001. Genom åren har jag jobbat med många olika program och har lång erfarenhet av att vägleda elever till deras framtida gymnasieval.

Jag har koll på det mesta runt gymnasievalet och jobbar idag som enhetschef för alla Studie- och yrkesvägledare i Mölndals Stad.

Ann-Christin Forsman - Marknadsutvecklare

Mitt namn är Ann-Christin och jag arbetar med marknadsföring, kommunikation och utvecklingsfrågor för gymnasiet i Mölndal. Allra roligast på jobbet har jag när jag får träffa ungdomar som är nyfikna på Franklins. Kanske har vi träffats vid öppet hus, gymnasiemässan eller något annat event?

Det är ett sant nöje att få vara med och bygga upp Franklins Gymnasium - och jag ser verkligen fram emot att få vara med och välkomna skolans första elever hösten 2019. Jag tror ni kommer få tre fantastiska skolår!


VILL DU LÄSA VÅR BROSCHYR?

image/svg+xml symboler
Ange bildtext

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-12-03 15.44

Kunskapsutbyte med forskare från AstraZeneca

"Genom att stötta Franklins gymnasium är vi på AstraZeneca med och inspirerar nästa generations forskare och specialister inom medicin och teknik. Ni behövs i framtiden för att vi tillsammans ska kunna fortsätta rädda liv och förbättra människors hälsa i hela världen."

Matti Ahlqvist, platschef AstraZeneca Göteborg